Την Κυριακή 06 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής επάθλων στους νικητές του αγώνα ιστιοδρομιών με την επωνυμία «ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2018», στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ). Στην τελετή απονομής παρέστησαν o Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, ο Ακόλουθος Άμυνας της Αιγύπτου Πλοίαρχος Hany Khalil, καθώς και πλήθος φίλων της ιστιοπλοΐας.

Απονομή Επάθλων των Ιστιοπλοϊκών Αγώνων ''ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2018''

Στον αγώνα ιστιοδρομιών συμμετείχαν στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού με ιστιοπλοϊκά σκάφη και πλήθος ιστιοπλοϊκών ομίλων και ιδιωτών.

Απονομή Επάθλων των Ιστιοπλοϊκών Αγώνων ''ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2018''

Επιπρόσθετα, στην εν λόγω διοργάνωση συμμετείχαν για πρώτη φορά και δέκα (10) Ναυτικοί Δόκιμοι της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων της Αιγύπτου μετά συνοδού Αξιωματικού, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο Ναυτικών.

Απονομή Επάθλων των Ιστιοπλοϊκών Αγώνων ''ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2018''

Ο αγώνας διοργανώνεται σε ετήσια βάση από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, με την συνδρομή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς (ΙΟΠ) και του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος (ΝΟΕ), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ).

Απονομή Επάθλων των Ιστιοπλοϊκών Αγώνων ''ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2018''

Η ονομασία «ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ» δόθηκε στους αγώνες σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του πρώτου πεσόντα Ναυτικού Δοκίμου Ιωάννη Παστρικάκη, ο οποίος την 17 Νοεμβρίου 1912, σε ηλικία 18 ετών, έπεσε ηρωικά κατά την απελευθέρωση της Χίου, εκτελών χρέη Αξιωματικού αποβατικού αγήματος.

Απονομή Επάθλων των Ιστιοπλοϊκών Αγώνων ''ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2018''Απονομή Επάθλων των Ιστιοπλοϊκών Αγώνων ''ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2018''Απονομή Επάθλων των Ιστιοπλοϊκών Αγώνων ''ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2018''Απονομή Επάθλων των Ιστιοπλοϊκών Αγώνων ''ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2018''Απονομή Επάθλων των Ιστιοπλοϊκών Αγώνων ''ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2018''Απονομή Επάθλων των Ιστιοπλοϊκών Αγώνων ''ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2018''Απονομή Επάθλων των Ιστιοπλοϊκών Αγώνων ''ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2018''Απονομή Επάθλων των Ιστιοπλοϊκών Αγώνων ''ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2018''Απονομή Επάθλων των Ιστιοπλοϊκών Αγώνων ''ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2018''Απονομή Επάθλων των Ιστιοπλοϊκών Αγώνων ''ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2018''Απονομή Επάθλων των Ιστιοπλοϊκών Αγώνων ''ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2018''Απονομή Επάθλων των Ιστιοπλοϊκών Αγώνων ''ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2018''Απονομή Επάθλων των Ιστιοπλοϊκών Αγώνων ''ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2018''Απονομή Επάθλων των Ιστιοπλοϊκών Αγώνων ''ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2018''Απονομή Επάθλων των Ιστιοπλοϊκών Αγώνων ''ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2018''

Αρέσει σε %d bloggers: