Πτήση αεροσκάφους Su-34 και Su-27 της ακροβατικής ομάδας “Τα Γεράκια της Ρωσίας”. (©Vitaly V. Kuzmin)

Οι εξελίξεις των γεγονότων στην Μέση Ανατολή, με την έναρξη των ρωσικών αεροπορικών επιχειρήσεων στη Συρία, φέρνουν στο προσκήνιο το αεροπορικό οπλοστάσιο της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διοχετεύει στον -έντυπο και ηλεκτρονικό- τύπο το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας, στις αεροπορικές επιδρομές της Συρίας συμμετέχουν τα αεροσκάφη Su-24, Su-25 όπως και τα βομβαρδιστικά αεροσκάφη Su-34.

Παρότι το εν λόγω άρθρο έχει δημοσιευθεί από την Προέλαση την 23η Φεβρουαρίου 2015, εμείς το αναδημοσιεύουμε ορμώμενοι από τις καταιγιστικές εξελίξεις της επικαιρότητας στη Συρία, και τις επιχειρήσεις της Ρωσίας εναντίον στόχων της τζιχαντιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS.

Ο Theofilos HAF μας παρουσιάζει, στο κανάλι που διατηρεί στο Youtube, τέσσερα βιντεάκια, διάρκειας 6-7 λεπτών με ελληνικούς υπότιτλους, από εκπομπή του ρωσικού τηλεοπτικού σταθμού «Ρωσία 2» (Россия 2) όπου γίνεται σύγκριση μεταξύ των αεροσκαφών Su-34 και Su-27.

Απολαύστε…

1º τμήμα

2º τμήμα

3º τμήμα

4º τμήμα

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αρέσει σε %d bloggers: