Τ-90S

To αναβαθμισμένο άρμα μάχης T-90S. (Φωτογραφία: Defense-Update)

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν από την Ρωσία σε διεθνή έκθεση, τα δύο προηγμένα στρατιωτικά οχήματα: Το αναβαθμισμένο άρμα μάχης T90S και το όχημα υποστήριξης τεθωρακισμένων BMP με την ονομασία Terminator (BMP-T).

BMP-T

To BMP-T εκτίθεται στην Eurosatory 2012 (Φωτογραφία: Defense-Update)

Τα οχήματα είναι σε θέση να τα δουν οι επισκέπτες της διεθνούς έκθεσης εξοπλισμών και στρατιωτικών μηχανών πεζικού Eurosatory-2012 στο Παρίσι.

BMP-T

To BMP-Terminator (Φωτογραφία: Defense-Update)

Σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο Defence Update, το BMP-T αποτελεί μια μοναδική ρωσική αντίληψη που εξελίχθηκε κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων στη Δεύτερη Εκστρατεία της Τσετσενίας. Το όχημα διαθέτει μεγάλη ισχύς πυρός για την αξιόπιστη παροχή πυρών υποστηρίξεως σε όλες τις κλίμακες επιχειρήσεων.

Τ-90S

Πίσω όψη του T-90S (Φωτογραφία: Defense-Update)

Ο οπλισμός που διαθέτει το έκθεμα στην Eurosatory 2012, είναι δυο αυτόματα πολυβόλα 2A42 των 30 χιλιοστών, δύο εκτοξευτές βομβίδων των 30 χιλιοστών, ένα πολυβόλο των 7,62 χιλ και τέσσερις πυραύλους Ataka-T. Το BMP-T μπορεί να τοποθετηθεί σε σκάφος άρματος Τ-90 και Τ-72.

BMP-T

Το όχημα BMP-T (Φωτογραφία: Defense-Update)

Σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο “Φωνή της Ρωσίας” τα πολεμοφόδια του BMP-T επαρκούν ώστε να εξαλειφθούν δυνάμεις και οχήματα του εχθρού σε έκταση τριών τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Αρέσει σε %d bloggers: