Η ισραηλινή CONTROP Precision Technologies, μια βιομηχανία που ειδικεύεται στο πεδίο των ηλεκτρονικών-οπτικών (EO) και υπερύθρων (IR) λύσεων άμυνας και εσωτερικής ασφάλειας- κέρδισε σύμβαση για την προμήθεια ενός σημαντικού αριθμού αισθητήρων EO/IR για το Βιετναμέζικο Ναυτικό. Οι iSea-40HD της CONTROP θα χρησιμοποιηθούν σε αποστολές ασφάλειας και επιτήρησης. Η παράδοση των συστημάτων θα αρχίσει το 2018.

Η ναυτική μονάδα EO/IR iSea-40HD, με βάρος 29 κιλά, διαθέτει θερμική κάμερα με φακό οπτικής εστίασης, μια πλήρως υψηλής ευκρίνειας (full HD) κάμερα ημέρας, τέσσερις ρυθμιστές ισορροπίας (gimbals) μια υψηλή σταθερότητα και έναν προαιρετικό καταδείκτη λέιζερ και αποστασιόμετρο λειζερ.

Η οικογένεια των ναυτικών μονάδων EO/IR iSEA αποτελειται από ποικιλία μονάδων διαφορετικών μεγεθών για διαφορετικές ναυτικές αποστολές και εφαρμογές – από το iSea-20HD 240mm με βάρος 10,7 κιλών στο iSea-50HD 354mm των 29 κιλών. Αυτές οι μονάδες κάμερας χρησιμοποιούνται παγκοσμίως για τις αποστολές επιτήρησης/αναγνώρισης της ακτοφυλακής και του ναυτικού, και παρέχουν εξαιρετική διασύνδεση ανθρώπου-μηχανής (MMI) και ευελιξία.

Όλες οι μονάδες καμερών ημέρας/νύχτας της CONTROP έχουν διασύνδεση με το ραντάρ NMEA0183 για μετατόπιση της EO/IR κάμερας στον εντοπισμένο στόχο.

Αρέσει σε %d bloggers: