Τα πιο πρόσφατα επιτεύγματα του Ιράν στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας εμφανίζεται έτοιμο να μοιραστεί το ισλαμικό κράτος με φιλικές και αδελφές χώρες, σύμφωνα με δήλωση ανώτατου αξιωματικού του στρατού.
Έτοιμο εμφανίζεται το Ιράν να «μοιραστεί» τη νέα στρατιωτική του τεχνολογία με «αδελφά κράτη», σύμφωνα με τον διοικητή του ιρανικού στρατού ξηράς ταξίαρχο Κιομάρς Χεϊνταρί, όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Τανσίμ.

Συγκερκιμένα ο Χεϊνταρί τονίζει ότι το Ιράν είναι διατεθειμένο να παρέχει σε «φιλικές και αδελφικές χώρες» τα τελευταία επιτεύγματά του στην αμυντική βιομηχανία.

«Οι καλύτερες ιδέες εντοπίζονται και χρηματοδοτούνται για μαζική παραγωγή», καθώς οι Ιρανικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να βαθαίνουν τη διαδραστικότητά τους τις αμυντικές βιομηχανίες.

Οι δηλώσεις του ανώτατου αξιωματικού του στρατού έγιναν στο πλαίσιο των εγκαινίων έκθεσης αμυντικής τεχνολογίας.

Νωρίτερα, ο υπουργός Άμυνας του Ιράν Αμίρ Χαταμί δήλωσε ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις που έχουν σύγχρονο και προηγμένο εξοπλισμό, είναι πλήρως έτοιμες να δώσουν αποφασιστική απάντηση σε όποιον εχθρό έχει κακούς σκοπούς».

Πηγή: sputniknews.gr

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αρέσει σε %d bloggers: