Το Ντά’ες ισχυρίστηκε την Παρασκευή (9.9.2016) ότι οι δυνάμεις του κατέστρεψαν ακόμα ένα Τουρκικό άρμα μάχης κοντά στην στρατηγική πόλη Αλ-Ραι στο ύπαιθρο βορείως της Περιφέρειας του Χαλεπίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που αποδεσμεύθηκε από το επίσημη πτέρυγα ενημέρωσης του Ντα’ες, “Αλ-Αμακ”, οι δυνάμεις του κατέστρεψαν το Τουρκικό άρμα μάχης M60T SABRA στην Ταλ Αλ Χαουα, η οποία βρίσκεται κοντά στην πόλη Αλ-Ραι.

Δεν δημοσιοποιήθηκαν περισσότερες πληροφορίες από την πτέρυγα ενημέρωσης του Ντά’ες σχετικά με το κατεστραμμένο άρμα μάχης.

Αν ο εν λόγω ισχυρισμός αποδειχθεί αληθινός, που όπως φαίνεται στο βίντεο είναι όντως αλήθεια, τότε αυτό θα είναι το τρίτο άρμα μάχης που καταστρέφουν οι τρομοκράτες του Ντά’ες από την έναρξη της εισβολή της Τουρκίας στην Συρία.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας “Ναυτεμπορική” τρεις Τούρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους και ένας τραυματίστηκε μετά από επίθεση του Ντα’ες σε τουρκικό άρμα μάχης στη βόρεια Συρία, όπως ανακοίνωσε ο τουρκικός στρατός.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ είχε μοιραστεί με δημοσιογράφους ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για το πλήγμα στο τουρκικό άρμα μάχης, το οποίο στο βίντεο φαίνεται να είναι ένα M60T SABRA.

Απόδοση/Μετάφραση από το almasdarnews.com με στοιχειά από το naftemporiki.gr για την Προέλαση.

Αρέσει σε %d bloggers: