Ανθυπολοχαγός της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ) εκπαιδεύεται στο χειρισμό του αντιαρματικού Fagot. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) αποδέσμευσε στιγμιότυπα από την εκπαίδευση του Τμήματος Βασικής Εκπαίδευσης (ΤΒΕ) των Ανθλγών Τάξεως 2013, που διεξάγεται στην Σχολή Πεζικού στην Χαλκίδα.

Εκπαίδευση στη βολή όλμου 81 χιλ. Ε44-Ε1. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)

Βολή όλμου 81 χιλ. Ε44-Ε1. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)

Βολή όλμου 4,2” Μ30. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)

Παρατήρηση επί των αποτελεσμάτων των βολών. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)

Ανθυπολοχαγοί της Εθνικής Φρουράς τοποθετούν το αντιαρματικό Fagot στη βάση του τροχοφόρου 4Χ4 οχήματος GD 240. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)

Εκπαίδευση στη νυχτερινή βολή όλμου 81 χιλ. Ε44-Ε1. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)

Ανθυπολοχαγός της Εθνικής Φρουράς πραγματοποιεί εκπαιδευτική βολή με πολυβόλο Browning ,50 M2. (Γενικο Επιτελείο Στρατού)

Βολές όλμων 4,2” Μ30. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)

Βολές όλμων 4,2” Μ30 με συσκευή υπο-διαμετρήματος Μ-2 των 60 χιλιοστών. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)

Βολή αντιαρματικού Fagot σε εξομοιωτή. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)

Εκπαίδευση βολής Fagot σε εξομοιωτή. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)

Εκπαίδευση της Σχολής Πεζικού, στο βάθος η χαρακτηριστική ψηλή γέφυρα της Χαλκίδας. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)

Στο τμήμα βασικής εκπαίδευσης Πεζικού συμμετέχουν και Ανθυπολοχαγοί της Αεροπορίας Στρατού.  Στη φωτογραφία καταγραφή και μελέτη στοιχείων παρατήρησης των βολών όλμων στο αβάκιο αναγωγής. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)

Στοιχείο αντιαεροπορικού πυροβόλου Zu-23 επανδρωμένο από Ανθυπολοχαγούς Πεζικού της Εθνικής Φρουράς κατά τη διάρκεια της Βασικής Εκπαίδευσης στη Σχολή Πεζικού Στη Χαλκίδα.. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)

Τμήμα Βασικής Εκπαίδευσης Πεζικού. Ανθυπολοχαγοί Τάξης 2013 εκπαιδεύονται στη βολή πολυβόλου ομάδας MG3 στο πεδίο βολής της Σχολής Πεζικού στην Χαλκίδα. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)

Οι βολές με το MG3 συνεχίζονται. (Γενικό επιτελείο Στρατού)

Εκπαίδευση στο αντιαρματικό MILAN. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: