Φορτηγό τύπου «Family of Medium Tactical Vehicles» (shephardmedia.com)

Ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (US Army) πρόκειται να προμηθευτεί  2500 επιπλέον φορτηγά FMTV και ρυμουλκούμενα από την Oshkosh Defence.

Ο USArmy έχει παραγγείλει από την Oshkosh, περισσότερα από 29000 φορτηγά τύπου «Family of Medium Tactical Vehicles» (FMTV) και ρυμουλκούμενα.
Η σειρά των φορτηγών FMTV διαθέτει 17 μοντέλα που ανάλογα με την δυνατότητα μεταφοράς φορτίου, ταξινομούνται από 2,5 έως 10 τόνους ωφέλιμο φορτίο. Τα οχήματα διαθέτουν συμβατότητα εξαρτημάτων που αγγίζει το 80%,  έτσι επιτυγχάνεται πιο οργανωμένη και αποδοτική ικανότητα συντήρησης, εκπαίδευσης όπως και μειωμένο συνολικό κόστος.

Αυτή είναι η τελευταία παραγγελία στα πλαίσια της πενταετούς σύμβασης που έχει λάβει η Oshkosh Defence για την παραγωγή φορτηγών και ρυμουλκούμενων , όπως και της υποστήριξη και εκπαίδευσης για το έτος 2015.

Η αξία της παραγγελίας είναι μεγαλύτερη από 294 εκ δολάρια ΗΠΑ και σύμφωνα με το πρόγραμμα πρόκειται να ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2014.
Οι αυστηρές  και ποιοτικές διαδικασίες παραγωγής της Oshkosh Defence διασφαλίζουν την εμπρόθεσμη παράδοση των φορτηγών και ρυμουλκούμενων.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: