ΣΣΕ

Το έμβλημα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων: Σύνθετη απεικόνιση του τίτλου της Σχολής, δύο τυφεκίων, δύο ξιφών, σωλήνα πυροβόλου και οβίδας, που συμβολίζουν τα ιστορικά όπλα πεζικό, Ιππικό και Πυροβολικό. Ακόμη πλαισιώνεται από το έτος ιδρύσεως της Σχολής, από δύο κλάδους δάφνης και επιστέφεται από το εθνόσημο (έμβλημα της Ελληνικής Δημοκρατίας). (Φωτογραφία ΓΕΣ)

Την εποχή που στο σύνολό τους τα Ελληνικά ΑΕΙ είναι από τα τελευταία στο κόσμο η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) βρίσκεται ανάμεσα στα 10 καλύτερα Στρατιωτικά κολέγια παγκοσμίως, η είδηση αυτή ανακοινώθηκε μετά από σχετική έρευνα στη σελίδα του διαδικτυακού τόπου onlinecollege.org με τίτλο «10 Most Prestigious Military Academies in the World».
Ο συγκεκριμένος διαδικτυακός τόπος  ασχολείται με την ενημέρωση του κοινού, σχετικά με τα νέα για σχολές με υψηλού επίπεδου σπουδές,  μπορείτε να δείτε τη σχετική ανακοίνωση του onlinecollege εδώ.

ΣΣΕ

Στιγμιότυπο από την εκπαίδευση των ΙΙετων Ευελπίδων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ) στη Ρεντίνα 12 – 23 Σεπ 11, σε αντικείμενα τακτικής και τεχνικής καταδρομών, ορεινού αγώνα, επιβίωσης, εκρηκτικών και βολών. (Φωτογραφία: ΣΣΕ)

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το αρχαιότερο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Ελλάδας, είναι μέσα στα δέκα καλύτερα του κόσμου. Αυτό είναι μια ηχηρή απάντηση για όσους λοιδορούν τον Ελληνικό Στρατό.

Συγχαρητήρια!

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: