Διπλή κάννη

Φωτογραφία του τυφεκίου με τις δύο κάννες (Φωτογραφία: Israel Defense)

Ένας νέος παίχτης στο οπλοστάσιο του Ισραήλ η Silver Shadow, o κατασκευαστής του Ισραηλινού τυφεκίου εφόδου Gilboa, πρόκειται να παρουσιάσει σύντομα ακόμα ένα όπλο που θα βασίζεται στην σειρά τυφεκίων Gilboa.

Όπως αναφέρει το Israel Defence το προϊόν είναι ένα νέου τύπου τυφέκιο, με δύο κάνες, ναι καλά διαβάσατε είναι ένα μοναδικό τυφέκιο, θα είναι η «μεταλλαγμένη» παραλλαγή του Gilboa.

Το νέο τυφέκιο διαθέτει αυξημένη δύναμη πυρός και βελτιωμένη ευστοχία.

Η εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει το νέο τυφέκιο στην έκθεση Eurostatory στο Παρίσι που θα διοργανωθεί τον Ιούνιο του 2012. Η έκθεση είναι μία από τις πιο διακεκριμένες εκθέσεις στο κόσμο της άμυνας και ασφάλειας, και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στη Γαλλία.

Μέχρι τότε που πρόκειται να εμφανιστεί το τυφέκιο, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι εικασίες.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: