ΥΕΘΑ

Επίσκεψη κ. ΥΕΘΑ, Αρχηγού ΓΕΕΘΑ  στο ΑΤΑ (Φωτογραφία: ΓΕΑ)

Ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) οτι την Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012, Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος την 24η  Μαΐου 2012, συνόδευσε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Φραγκούλη Φράγκο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Λάρισα, στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) και στη 1η Στρατιά, στη Λάρισα.

ΥΕΘΑ

Επίσκεψη ΥΕΘΑ κ. Φράγκούλη Φράγκου, Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) και στη 1η Στρατιά (Φωτογραφία: ΓΕΕΘΑ)

Τον κ. Υπουργό ενημέρωσε ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Φώτιος Κρεβάικας, για την αποστολή και το έργο των Μονάδων του Αρχηγείου.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: