10° Συμπόσιο Εντατικής Ιατρικής

10° Συμπόσιο Εντατικής Ιατρικής στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ)

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) ανακοίνωσε οτι την 25 Μαΐου 2012 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Αντώνιο Τσαντηράκη, κήρυξε την έναρξη του 10ου Συμποσίου Εντατικής Ιατρικής των Στρατιωτικών Νοσοκομείων, που διεξάγεται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ).

Στο Συμπόσιο όπου συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι διακεκριμένοι επιστήμονες αναπτύσσονται θέματα όπως, οι νεώτερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση προβλημάτων κατά οργανικά συστήματα των ασθενών των ΜΕΘ και η αντιμετώπιση του παγκόσμιου προβλήματος εύρεσης και εξοικονόμησης πόρων στο χώρο της υγείας.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: