Ρωσία

Γαλλικό ενδιαφέρον και για Ρωσικούς ανιχνευτές ναρκών. (Πηγή: ria)

Γάλλοι ειδικοί κατά την διάρκεια επίσκεψης στη Ρωσία εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τα Ρωσικά συστήματα ανίχνευσης ναρκών.

Οι Γάλλοι κατά την διάρκεια επίσκεψης στο 66º κέντρο εκπαίδευσης Μηχανικού, παρακολούθησαν Ρώσους ναρκοσυλλέκτες εν δράση. Οι άνδρες του Ρωσικού μηχανικού έκαναν επίδειξη πώς εκπαιδεύονται χρησιμοποιώντας το σύστημα «Sapper Path», και τις ομάδες με σκυλιά για την ανίχνευση θαμμένων εκρηκτικών μηχανισμών.

Σύμφωνα με το RIA Novosti οι Γάλλοι έδειξαν ενδιαφέρον και για άλλο εξοπλισμό, όπως ανιχνευτές ναρκών, ανιχνευτές τηλεχειριζόμενων συσκευών και συσκευές παγίδευσης εκρηκτικών.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: