ΓΕΣ

Έμβλημα του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) Δικέφαλος αετός με το εθνόσημο (χωρίς τις δάφνες) να προβάλλεται στο μέσο του κορμού του. Ο δικέφαλος αετός, απεικονίζει τους δύο αετούς του Δία και χρησιμοποιήθηκε διαχρονικά στην Ελλάδα, ως σύμβολο της στρατιωτικής και πνευματικής της δύναμης. (ΓΕΣ)

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού στα πλαίσια δράσεων που έχει σχεδιάσει με στόχο την δυνατότητα ηλεκτρονικής πληροφόρησης, των ατόμων με «ειδικές δυνατότητες», υλοποίησε την Υπηρεσία μετατροπής προβαλλόμενων κειμένων σε ήχο.

Η Υπηρεσία παρέχεται σε επιλεγμένα κείμενα, γενικού και ειδικού ενδιαφέροντος και η πρόσβαση πραγματοποιείται μέσω απλής επιλογής «ευδιάκριτου» κομβίου ελέγχου, το οποίο αυτόματα αναπαράγει ηχογραφημένο κείμενο.

Με την Δράση αυτή ο ιστοχώρος του ΓΕΣ καθίσταται εύχρηστος για «ΟΛΟΥΣ».

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: