Ο φετινός Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους, ο οποίος διεξάγεται με το αρματαγωγό ΛΕΣΒΟΣ θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012 (Φωτογραφία: ΓΕΝ)

Ο φετινός Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους, ο οποίος διεξάγεται με το αρματαγωγό ΛΕΣΒΟΣ θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012 (Φωτογραφία: ΓΕΝ)

O Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) Αντιπλοίαρχος Αδαμάντιος Χριστοδούλου ΠΝ, ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012 πραγματοποιήθηκε στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας, παρουσία του Διοικητού της Διοίκησης Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναυάρχου Σπυρίδωνα Δημουλά ΠΝ, η τελετή αγιασμού πριν την αναχώρηση της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) για τον ετήσιο Θερινό Εκπαιδευτικό Πλου (ΘΕΠ).

Ο φετινός ΘΕΠ ο οποίος διεξάγεται με το αρματαγωγό ΛΕΣΒΟΣ θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012 και κατά τη διάρκειά του η ΣΜΥΝ θα επισκεφθεί τα λιμάνια της Αλεξανδρούπολης και της Τήνου.

Η εκτέλεση του ΘΕΠ έχει σαν σκοπό τη θεωρητική και πρακτική εν πλω εκπαίδευση των Δοκίμων Υπαξιωματικών, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ειδικότητάς τους, την απόκτηση ναυτικών γνώσεων και εμπειριών, και τον εθισμό τους με το θαλάσσιο στοιχείο.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: