Καλλιτεχνική απεικόνιση του οχήματος FANG (Εικόνα: crowdsourcing)

Αναζητώντας πληροφορίες στο διαδίκτυο βρέθηκα στο δικτυακό τόπο της Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων Άμυνας «Defense Advanced Research Projects Agency- DARPA».

Εκεί παρατήρησα ότι η DARPA παρακινεί μέσω διαδικτύου το ευρύ κοινό, να συμμετέχει ενεργά στο διαγωνισμό που πρόκειται να διοργανώσει σχετικά με το μελλοντικό όχημα μάχης πεζικού που πρόκειται να κατασκευάσει στο εγγύς μέλλον.

Αν λοιπόν νομίζετε ότι έχετε αυτό που χρειάζεται για να σχεδιάσετε το νέο όχημα μάχης πεζικού, τότε μπορείτε να εγγραφείτε στο διαγωνισμό για το Ταχέως Προσαρμοσμένο Επίγειο Όχημα Νέας Γενιάς «Fast Adaptable Next-Generation Ground Vehicle-FANG»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της DARPA ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει σύντομα στο VehicleFORCE.org.

Όσες και όσοι πιστεύετε ότι έχετε να προτείνετε μία καινοτόμα πρόταση σας προτείνω να το δοκιμάσετε.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: