Αεροστρόβιλος AGT-1500 κατά τη τοποθέτηση του σε ένα άρμα μάχης M1 Abrams (Φωτογραφία: Wikipedia)

Η Διοίκηση Συμβάσεων του Στρατού (ACC) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) έχει αναθέσει στη εταιρεία Honeywell International μια σύμβαση αξίας 110,4 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ για τη προμήθεια, τις αναγκαίες επιθεωρήσεις (FAT), τις δοκιμές και την τεκμηρίωση για την εξασφάλιση όλων των χαρακτηριστικών του προϊόντος (PLT), σύμφωνα με τα σχέδια και τις προδιαγραφές, κινητήρων AGT-1500.

Ο αεριοστρόβιλος AGT-1500 είναι το κύριο σύστημα πρόωσης του κύριου άρματος μάχης της εταιρείας General Dynamics Land Systems (GDLs), Μ1 Abrams. Το άρμα είναι σε υπηρεσία σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, Αυστραλία, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτος, Ιράκ και Μαρόκο.

Οι εργασίες αναμένονται να ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου το 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε: U.S. Department of Defense

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: