Μαχητικό F-16 της Πορτογαλίας (poadu)

Η Ρουμανία πρόκειται να καταβάλει το ποσό των 600 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ στη Πορτογαλία, σε μία περίοδο πέντε ετών για την αγορά δώδεκα (12) μαχητικών αεροσκαφών F-16.

Σύμφωνα με το Βουλγάρικο ειδησεογραφικό πρακτορείο Focus News Agency, την είδηση επιβεβαίωσε ο Ρουμάνος Υπουργός Άμυνας Corneliu Dobriţoiu, ο οποίος είπε ότι η Ρουμανία θα πληρώσει την πρώτη δόση των εβδομήντα (70) εκατ. ευρώ τον επόμενο χρόνο.O Ρουμάνος Υπουργός Άμυνας είπε ότι, σύμφωνα με του ειδικούς που μετέβησαν στην Πορτογαλία για να αξιολογήσουν τα μαχητικά, είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Dobriţoiu τόνισε ότι το πρόγραμμα «πολλαπλού ρόλου» είναι κάτι περισσότερο από αποδεκτό, και έχει την δυνατότητα διαπραγμάτευσης του τελικού ποσού για την απόκτηση των μαχητικών με τους Πορτογάλους.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: