Φωτογραφία από την τελετή πέρατος πτητικής εκπαίδευσης 83ης Σειράς Ιπταμένων (Φωτογραφία: ΓΕΑ)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) την Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος/Αεροπορική Βάση Καλαμάτας, η τελετή πέρατος της πτητικής εκπαίδευσης των Ανθυποσμηναγών της 83ης Σειράς Ιπταμένων, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Αντώνιου Τσαντηράκη.

Φωτογραφία από την τελετή πέρατος πτητικής εκπαίδευσης 83ης Σειράς Ιπταμένων, ο Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης παραδίδει στους πρωτεύσαντες Ανθυποσμηναγούς τους Επαίνους και τα Βραβεία για την αποφοίτησή τους (Φωτογραφία: ΓΕΑ)

Ο Αρχηγός ΓΕΑ απένειμε στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Γεώργιο Λιάγκο, Αρχαιότερο Έλληνα Ανθυποσμηναγό της 83ης Σειράς και στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο, Πρωτεύσαντα στην πτητική εκπαίδευση, τους Επαίνους και τα Βραβεία για την αποφοίτησή τους.

Φωτογραφία από την τελετή πέρατος πτητικής εκπαίδευσης 83ης Σειράς Ιπταμένων, ο Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης παραδίδει στους πρωτεύσαντες Ανθυποσμηναγούς τους Επαίνους και τα Βραβεία για την αποφοίτησή τους(Φωτογραφία: ΓΕΑ)

Την τελετή παρακολούθησαν οι πολιτικές, στρατιωτικές και θρησκευτικές αρχές της Μεσσηνίας και συγγενείς των Ανθυποσμηναγών.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: