Φωτογραφία από την εορταστική εκδήλωση των 100 χρόνων από τον απόπλου του Στόλου για τους νικηφόρους Βαλκανικούς Πολέμους που πραγματοποιήθηκε στο Θωρηκτό «ΑΒΕΡΩΦ», παρουσία της ΑΕ Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολου Παπούλια, στο πλαίσιο των επίσημων εορτασμών των 100 Χρόνων από την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων(Φωτογραφία: ΓΕΑ)

Το Γραφείο Τύπου του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) ανακοίνωσε πως σήμερα Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 στα πλαίσια των επίσημων εορτασμών των 100 ετών από τους Βαλκανικούς Πολέμους, παρουσία της ΑΕ Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας έγινε επί του Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ, εορταστική εκδήλωση σε ανάμνηση των 100 ετών από τον απόπλου του Στόλου για τους νικηφόρους Βαλκανικούς Πολέμους. Παράλληλα εγκαινιάσθηκε η έκθεση αντιγράφων στολών του Πολεμικού Ναυτικού εκείνης της περιόδου.

Ακολούθησε εν πλω επιθεώρηση μονάδων του Στόλου από τη ΑΕ τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Των ανωτέρω εκδηλώσεων προηγήθηκε κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Κοσμά Χρηστίδη ΠΝ.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: