Κατάθεσή στεφάνου από τον Αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων Αρμενίας, στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη (Φωτογραφία: ΓΕΕΘΑ)

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) ανακοίνωσε πως την 13η Νοεμβρίου 2012, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος συναντήθηκε με τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Αρμενίας, Στρατηγό Yuri Khachaturov, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας από 12 έως 15 Νοεμβρίου.

Οι δύο Αρχηγοί συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και την προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του, ο Στρατηγός Yuri Khachaturov θα επισκεφθεί την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και το ΠΝΜ «Θωρηκτό Γεώργιος Αβέρωφ».

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: