Το έκτο και τελευταίο αντιτορπιλικό της κλάσης Type 45, D-37 HMS «Duncan» (Φωτογραφία: richardwillisuk)

Το D-37 HMS «Duncan» είναι το έκτο και τελευταίο αντιτορπιλικό κλάσης Type 45 που κατασκευάστηκε από τα ναυπηγεία του Ηνωμένου Βασιλείου BAE Systems Maritime-Naval Ships, την 16η Νοεμβρίου απέπλευσε από το ναυπηγείο Scotstoun της εταιρείας στο Clyde για να ξεκινήσει το δεύτερο κύκλο των θαλάσσιων δοκιμών στη δυτική ακτή της Σκωτίας.

Κατά τη διάρκεια των 19 ημερών στη θάλασσα, πριν από την παράδοση του στο Βασιλικό Πολεμικό Ναυτικό (RN) της Βρετανίας τον Μάρτιο του 2013, το πλοίο πρόκειται να ξεκινήσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα δοκιμών, συμπεριλαμβανομένου την τελική δοκιμή της ισχύς και πρόωσης του πλοίου, συστημάτων μάχης, εξοπλισμού πλοήγησης και επικοινωνιών.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: