Νέες φόρμες παραλλαγής FIGHTEX για τις ισραηλινές ειδικές δυνάμεις (Φωτογραφία: asdnews)

Οι επίλεκτες δυνάμεις των Ένοπλων Δυνάμεων του Ισραήλ (IDF) πρόκειται να προμηθευτούν τις νέες στολές παραλλαγής FIGHTEX.

Την ανακοίνωση της προμήθειας των στολών έκανε η εταιρεία Fibrotex Technologies την 27η Νοεμβρίου.

Η εταιρεία Fibrotex Technologies παρέχει προηγμένα στατικά και κινητά συστήματα παραλλαγής για στρατιωτικές δυνάμεις σε όλο το κόσμο. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι «έξυπνες» νέας γενιάς, δύο όψεων στολές FIGHTEX έχουν επιλεχθεί από την IDF ανάμεσα σε πολλούς διεθνείς διαγωνιζόμενους μετά από εκτενείς αυστηρές δοκιμές που διεξήχθησαν κάτω από ακραίες περιβαλλοντολογικές, κλιματικές και συνθήκες μάχης.

Οι ανθεκτικές, δοκιμασμένες στην μάχη στολές είναι ελαφρύτερες και παρέχουν προστασία από την οπτική και υπέρυθρη παρατήρηση. Τα διπλής όψης υφάσματα είναι τυπωμένα με διαφορετικό μοτίβο παραλλαγής σε κάθε πλευρά, που επιτρέπει την προσαρμογή των στολών σε κάθε τύπο περιβάλλοντος ενισχύοντας την επιβίωσημότητα των στρατιωτών. Για παράδειγμα, μία πλευρά του υφάσματος μπορεί να προσφέρει παραλλαγή για περιοχές με πράσινο, όπως τα δάση, ενώ η άλλη πλευρά παραλλάσσει τους στρατιώτες στην έρημο ή στα αστικά περιβάλλοντα. Τα μοτίβα παραλλαγής και οι ιδιότητες τους μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως σε τυχών άλλες απαιτήσεις.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: