Βομβαρδιστικό πολλαπλού ρόλου Su-34 (Φωτογραφία: Sukhoi)

Η παράδοση του δεύτερου πακέτου των βομβαρδιστικών πολλαπλού ρόλου Su-34 στη Δυτική Στρατιωτική Περιφέρεια της Ρωσίας, σύμφωνα με το AEX.ru πρόκειται να ξεκινήσει στο δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου

Το μηχανικό και τεχνικό προσωπικό της αεροπορικής βάσης Voronezh θα φθάσει στο Novosibirsk με σκοπό να διενεργήσει την διαδικασία αποδοχής των προηγμένων βομβαρδιστικών πολλαπλού ρόλου Su-34 για τη δεύτερη μοίρα Su-34.Οι ειδικοί θα διενεργήσουν ελέγχους σε όλα τα αεροσκάφη και την τεχνική βιβλιογραφία. Οι πιλότοι θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούν δοκιμαστικές πτήσεις μετά την ολοκλήρωση των επίγειων ελέγχων των συστημάτων ελέγχου.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: