Ελικόπτερο Mi-24 (Φωτογραφία: defence)

Οι δοκιμαστικές πτήσεις του εκσυγχρονισμένου ελικοπτερου Mi-24V εξοπλισμένο με τους αναβαθμισμένους κινητήρες ТV3-117VМА-SBМ1V που έχουν αναπτυχθεί από την Motor Sich, πραγματοποιούνται στην Λευκορωσία. Την είδηση μεταδίδει το Interfax-Zapad επικαλούμενο τον Πρόεδρο του διευθυντικού συμβουλίου της ρωσο-ουκρανικής κοινοπραξίας “Vladimir-Klimov – Motor Sich”, Anatoly Sitnov.

Τα εκσυγχρονισμένο ελικόπτερο είναι εξοπλισμένο με δύο κινητήρες ТV3-117VМА-SBМ1V. Το Mi-24 με τους δύο νέους κινητήρες έχει επιδείξει σημαντική βελτίωση στην απόδοση, πρώτα από όλα, στην περιοχή του ρυθμού ανόδου, οι δοκιμαστικές πτήσεις του εκσυγχρονισμένου Mi-24 διενεργούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί από το Κρατικό Κέντρο Ελέγχου Αξιοπλοΐας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κατά την διάρκεια των δοκιμών του Mi-24 στην Ουκρανία.

Ο Sitnov είπε πως οι κινητήρες ТV3-117VМА-SBМ1V έχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία, ενέργεια εκτάκτου ανάγκης και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Το κύριο χαρακτηριστικό των κινητήρων ТV3-117VМА-SBМ1V είναι η αυξημένη δύναμη (2500-2800 ίππους) σε σύγκριση με τον βασικό κινητήρα TV3-117VMA (2200 ίππους). Το εκσυγχρονισμένο ελικόπτερο πρόκειται να είναι περισσότερο αποτελεσματικό σε συνθήκες μεγάλου υψομέτρου, υγρασίας και υψηλών θερμοκρασιών.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: