ΜΕΑ Hermes 450 υπό την καθοδήγηση ανδρών του 32ου Συντάγματος Βασιλικού Πυροβολικού στο Αφγανιστάν (Φωτογραφία: Defpro)

Οι χειριστές του βρετανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους (ΜΕΑ) πρόκειται να λάβουν καλύτερη εκπαίδευση ως αποτέλεσμα ενός τραυματισμού από πτώση στο Αφγανιστάν. Ένα ΜΕΑ Hermes κατέπεσε στο στρατόπεδο Camp Bastion – μετά από υπερθέρμανση του κινητήρα. Το ΜΕΑ ήταν υπό την καθοδήγηση μελών του 32ου Συντάγματος Βασιλικού Πυροβολικού, πριν πέσει και χτυπήσει ένα άδειο υπόστεγο, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι Πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ). Η έκθεση του Βρετανικού στρατού κάνει λόγο για επανασχεδιασμό τριών εκπαιδευτικών επιπέδων στο πρόγραμμα εκπαίδευσης των συστημάτων ΜΕΑ.

Το Ηνωμένο Βασίλειο (ΗΒ) πρόκειται να ενισχύσει την στρατιωτική βοήθεια στη Συρία. Η κυβέρνηση του ΗΒ συζητά σχέδια για την παρέχει στους Σύρους αντάρτες στρατιωτική εκπαίδευση, αεροπορική και ναυτική υποστήριξη. Έχει την υποστήριξη των Ευρωπαίων συμμάχων και των ΗΠΑ, οι οποίες έχουν επανειλημμένα προειδοποιήσει την Συρία σχετικά με την πιθανότητα χρήσης χημικών όπλων από την πλευρά της Συρίας.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: