Η πρώτη πτήση του ελικοπτέρου EC175 (Φωτογραφία: Eurocopter)

Το πρώτο ελικόπτερο EC175 εκτέλεσε την πρώτη του πτήση στις εγκαταστάσεις της Eurocopter στο Marignane της Γαλλίας. Σύμφωνα με την Eurocopter, η πτήση επιβεβαίωσε την πολύ καλή απόδοση του νέας γενιάς, πολλαπλών αποστολών ελικοπτέρου.

Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε τα στοιχεία επίδοσης του ελικοπτέρου, με συνιστώμενη ταχύτητα πτήσης 10 κόμβων μεγαλύτερη από τα προηγούμενα στοιχεία χωρίς την επίδραση ωφέλιμου φορτίου – καθώς η μέγιστη ταχύτητα ξεπέρασε τους 165 κόμβους, όλα αυτά με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κραδασμών. 

Η πρώτη έκδοση που θα παραλάβει πιστοποιητικό αξιοπλοΐας θα είναι για την αγορά πετρελαίου και φυσικού αερίου  Οι πρώτες παραδόσεις του ελικοπτέρου πρόκειται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε: Eurocopter EC175 helicopter

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: