Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές του νέου ραντάρ AESA από την ελβετική αντιπροσωπεία. (Φωτογραφία: Saab)

Ομάδα αξιολόγησης από την Ελβετία ολοκλήρωσε τις πτητικές δόκιμες του πολλαπλού ρόλου μαχητικού Gripen F μαζί την εταιρεία Saab, στο Linkoping της Σουηδίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Saab, η ελβετική ομάδα αποτελούταν από πιλότους δοκιμών και τεχνικούς του ομοσπονδιακού κέντρου » Άμυνας τεχνολογίας και τη διασφάλιση της ποιότητας» armasuisse και της Πολεμικής Αεροπορίας της Ελβετίας.

Ο σκοπός αυτών των πτήσεων ήταν η πιστοποίηση της τοποθέτησης του νέου ραντάρ ΑΕSA. Τα αποτελέσματα των δοκιμών έχουν καταγράφει και θα χρησιμοποιηθούν από την Saab και τον κατασκευαστή του ραντάρ Selex Galileo για τα επόμενα βήματα της ανάπτυξης.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: