Διεξαγωγή ημερίδας στο ΠΟΣΚΕΣΘΑΜ (Φωτογραφία: ΓΕΕΘΑ)

Την 18η Δεκεμβρίου 2012 διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Πολυεθνικού Συντονιστικού Κέντρο Στρατηγικών Θαλάσσιων Μεταφορών (ΠΟΣΚΕΣΘΑΜ), ημερίδα που αφορούσε θέματα Shipping Market και Insurance Analysis με σκοπό την ενημέρωση καθώς και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Στην Ημερίδα συμμετείχαν, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γράτσος, ο κ. Γαρύφαλλος ως Εκπρόσωπος του Υπουργείου Μεταφορών, ο κ. Χασιώτης ως Εκπρόσωπος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, ο Γραμματέας της Ένωσης Ναυλομεσιτών Ελλάδος κ. Καζιάνης, ο κ. Αγγελάκης, Ειδικός επί των Ναυτικών Ασφαλίσεων, καθώς και εκπρόσωποι από το ΓΕΕΘΑ , ΓΕΝ και Λιμενικό Σώμα.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: