Από Δευτέρα 14 έως Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013, αντιπροσωπεία Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) του Κατάρ πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας. (Φωτογραφία: ΓΕΑ)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας ΓΕΑ) την Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, υποδέχθηκε αντιπροσωπεία Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας του Κατάρ, στους χώρους της Διοίκησης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγινε ενημέρωση επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος καθώς και θεμάτων Έρευνας Διάσωσης Μάχης (CSAR).

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: