Στη φωτογραφία μακέτα τού περιπολικού ανοιχτής θαλάσσης LCS/SGPV της Μαλαισίας. (Πηγή: defencetalk)

To Βασιλικό Πολεμικό της Μαλαισίας (RMN), έχει αναθέσει στην εταιρεία Rhienmetall Defence σύμβαση για την προμήθεια δώδεκα ραντάρ ελέγχου πυρός X-band TMX/EΟ Mk2 και έξι ελεκτρο-οπτικων συστημάτων TMEO Μκ2.

Τα ραντάρ, πρόκειται να εξοπλίσουν τα νέα περιπολικά σκάφη ανοιχτής θαλάσσης του RΜN. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, στο πακέτο περιλαμβάνονται ανταλλακτικά, εκπαίδευση και μεταφορά τεχνολογίας. Η παράδοση των συστημάτων πρόκειται να αρχίσει το 2015 και θα συνεχιστεί μέχρι το 2020.

Τα συστήματα θα χρησιμοποιηθούν για τον εξοπλισμό των έξι περιπολικών ανοιχτής θάλασσας (SGPV LCS), τα οποία θα κατασκευαστούν από το μαλαισιανό ναυπηγείο Boustead, υπο την άδεια των γαλλικών ναυπηγείων DCNS. Τα πλοία θα διαθέτουν επίσης το σύστημα μάχης Setis της DCNS.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: