Παρόντες στο Συνέδριο ήταν ο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, ο Αρχηγός ΑΤΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, καθώς και εκπρόσωποι από τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών. (Πηγή: ΓΕΝ)

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ), την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013 ολοκληρώθηκε στη Σχολή Εξάσκησης Ναυτικής Τακτικής, στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, το συνέδριο «Ναυτικής Ισχύος» όπου συζητήθηκαν θέματα Πολιτικό-Στρατιωτικού ενδιαφέροντος αναφορικά με τις εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Στο συνέδριο παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο Αρχηγός ΓΕΝ, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, ο Αρχηγός Στόλου, Διπλωμάτες και Εκπρόσωποι των Υπουργείων Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, καθώς και στελέχη όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: