Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) την Πέμπτη 07 και την Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου 2013 στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, πραγματοποιήθηκε επιστημονική διημερίδα για την συμπλήρωση 100 χρόνων από τη διεξαγωγή των Βαλκανικών Πολέμων, την οποία οργάνωσε η Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού του ΓΕΣ.

Φωτογραφία με τον Α/ΓΕΕΘΑ τους Αργηγούς Επιτελειων Στρατου, Ναυτικού και Αεροπορίας και τους συμμετέχοντες ομιλητες της διημερίδας. (Πηγή: ΓΕΣ)

Κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση πραγματοποίησαν ομιλία, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Γκίνης.

Στη φωτογραφία Σπουδαστές Παραγωγικών Σχολών Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίοι παρακολούθησαν την διημερίδα. (Πηγή: ΓΕΣ)

Τις εργασίες της διημερίδας παρακολούθησαν επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός κ. Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος κ. Κοσμάς Χριστίδης, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος κ. Αντώνιος Τσαντιράκης, Επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, εκπρόσωποι της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί όλων των κλάδων, Ακόλουθοι Άμυνας ξένων Κρατών, Σπουδαστές Παραγωγικών Σχολών Ενόπλων Δυνάμεων και φοιτητές Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: