Το C-154 είναι το τέταρτο πλοίο κλάσης LCT. Είναι πανομοιότυπο με το C-151. (Πηγή: turkishnavy)

Το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό έχει παραλάβει το πρώτο αποβατικό σκάφος C-151, κλάσης LCT.

Σύμφωνα με τον τουρκικό δικτυακό τόπο Bosphorus Naval News (http://turkishnavy.net/), το Αρχηγείο του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού εχει παραλάβει επισήμως ,το πρώτο απο τα οχτώ συνολικά αποβατικά σκάφη, κλάσης LCT, που είχε παραγγείλει το 2009, μέσω του υφυπουργείου Αμυντικής Βιομηχανίας, απο τα ναυπηγεία Anadolu Deniz Inşaat (ADIK).

Σύμφωνα με το Bosphorus Naval News, τα πλοία είναι εξοπλισμένα με συστήματα επικοινωνιών και πλοήγησης της τουρκικής εταιρείας Aselsan. Για την προστασία τους, τα πλοία είναι οπλισμένα με με τον τηλεχειριζόμενο ναυτικό σταθμό οπλισμού STOP της Aselsan.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: