Το ελαφρύ επιθετικό ελικόπτερο EC 645-T2. (Πηγή: eurocopter)

Οι εταιρείες Kazakhstan Engineering (KE) και Eurocopter (EC) υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την παραγωγή του ελαφρού επιθετικού ελικοπτέρου EC 645-Τ2 στο Καζακστάν, ανακοίνωσε η εταιρείας KE.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της KE, Bolat Smagulov, και ο Αντιπρόεδρος της ΕC, Olivier Lambert, έχουν υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας για την κατασκευή επιθετικών ελικοπτέρων. Το μνημόνιο αξιώνει την επέκταση της γραμμής παραγωγής στην κοινοπραξία των εταιρειών Eurocopter Kazakhstan Engineerin σημείωσε η ανακοίνωση τύπου.

Οπίσθιες θυρίδες εφόδου. (Πηγή: eurocopter)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Eurocopter Kazakhstan Engineering -ο μοναδικός κατασκευαστής ελικοπτέρων EC 145 στην περιοχή της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών (ΚΑΚ)- θα συναρμολογεί και θα εκτελεί την συντήρηση των επιθετικών ελικοπτέρων EC 645-T2. Η μαζική παραγωγή του ελικοπτέρου δεν έχει ακόμη ξεκινήσει.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: