Το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας έχει την έδρα του στη Λάρισα. (Πηγή ΓΕΑ)

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) πραγματοποιήθηκε την 19η Μαρτίου στην 110 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Λάρισας, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, η τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας από τον Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά στον Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαϊτση.

Στη παράδοση-παραλαβή παρευρέθησαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, αντιπροσωπείες τοπικών πολιτικών και θρησκευτικών αρχών καθώς και Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Ενώσεων Αποστράτων.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: