Φωτογραφία απο την τελετή παράδοσης – παραλαβής Διοικήσεως του Β’ ΣΣ. (Πηγή: ΓΕΣ)

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013, στο Στρατόπεδο «ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΜΥΝΤΑ» στη Βεροία, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως του Β’ Σώματος Στρατού από τον Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τόπη στον Αντιστράτηγο κ. Ζαχαρία Βερίγο, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Βέροιας, Νάουσας και Καμπανίας κ. κ. Παντελεήμωνος και με την παρουσία επιτίμων Διοικητών του Σχηματισμού και των τοπικών αρχών.

Κατάθεση στεφάνου απο τον παραδίδων Διοικητή Β Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τόπη. (Πηγή: ΓΕΣ)

Απο αριστερά ο παραδίδων Διοικητής Β’ΣΣ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνος Τόπης, ο Μητροπολίτη Βέροιας, Νάουσας και Καμπανίας Παντελεήμων και ο παραλαμβάνων Διοικητής Β’ΣΣ Αντιστράτηγος Ζαχαρίας Βερίγος . (Πηγή: ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: