Φωτογραφία απο την τελετή παράδοσης – παραλαβής Διοικήσεως του Δ’ ΣΣ. (Πηγή: ΓΕΣ)

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013, στο Στρατόπεδο «ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ» στην Ξάνθη, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως του Δ’ Σώματος Στρατού από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο κ. Αθανάσιο Τσέλιο στον Αντιστράτηγο κ. Χρήστο Χαλκίδη, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. κ. Παντελεήμωνος και με την παρουσία Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, επιτίμων Διοικητών του Σχηματισμού και των τοπικών αρχών.

Σε πρώτο πλάνο ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος μαζί με τον παραλαμβάνων Διοικητή Δ’ΣΣ Αντιστράτηγο Χρήστο Χαλκίδη. (Πηγή: ΓΕΣ)

Στ’ αριστερά ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος και δεξιά ο παραλαμβάνων Διοικητής Δ’ΣΣ Αντιστράτηγος Χρήστος Χαλκίδης,. (Πηγή: ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: