Στη πρώτη γραμμή απο δεξιά, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Καράμπελας. Στη δεύτερη, από δεξιά εμφανίζεται ο παραλαμβάνων Διοικητής ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Ευστάθιος Πανυτσίδης και δίπλα του ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης. (Πηγή ΓΕΣ)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), την Πέμπτη 21 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΑ Β’» στην Αθήνα, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοικήσεως της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), από τον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού Αντιστράτηγο κ. Βασίλειο Τελλίδη, στον Αντιστράτηγο κ. Ευστάθιο Πανυτσίδη.

Στη παράδοση-παραλαβή παρευρέθησαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτης Καράμπελας, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Αλέξανδρος Θεοδοσίου ΠΝ και επίτιμοι Διοικητές του Σχηματισμού, αντιπροσωπείες πολιτικών και θρησκευτικών αρχών, Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και Απόστρατοί Αξιωματικοί.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: