Άφιξη του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου κ. Αθανάσιου Τσέλιου συνοδευόμενου απο τον παραδίδων Διοικητή ΑΣΔΥΣ Αντιστράτηγο κ. Αθανάσιο Στυλιανόπουλο (αριστερά στη φωτογραφία) και τον παραλαμβάνων Αντιστράτηγο κ. Θεοχάρη Πανόπουλο (δεξιά στη φωτογραφία). (Πηγή: ΓΕΣ)

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) την Τρίτη 26 Μαρτίου 2013, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΖΟΡΜΠΑ» στην Αθήνα, με την παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου κ. Αθανάσιου Τσέλιου, η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοικήσεως της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), από τον Αντιστράτηγο κ. Αθανάσιο Στυλιανόπουλο, στον Αντιστράτηγο κ. Θεοχάρη Πανόπουλο.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: