Φωτογραφία από την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. (Πηγή: ΓΕΕΘΑ)

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αθανάσιο Τσέλιο, ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά, παρέστη στην δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 1ης Απριλίου 1955, ημέρα έναρξης του Κυπριακού απελευθερωτικού αγώνα.

Στη φωτογραφία εμφανίζονται από δεξιά προς τ’ αριστερά, ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος, ο Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς. (Πηγή: ΓΕΕΘΑ)

Φωτογραφία απο τη δοξολογία της Εθνικής Επετείου της 1ης Απριλίου 1955, ημέρα έναρξης του Κυπριακού απελευθερωτικού αγώνα. (Πηγή: ΓΕΕΘΑ)

Α/ΓΕΕΘΑ: Καταθέση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. (Πηγή: ΓΕΕΘΑ)

Φωτογραφία από την Εθνική Επέτειο της 1ης Απριλίου 1955, ημέρα έναρξης του Κυπριακού απελευθερωτικού αγώνα. (Πηγή: ΓΕΕΘΑ)

2 Σχόλια

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: