Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) την Τρίτη 2 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ).

Φωτογραφία απο την επίσκεψη της ΑΔΙΣΠΟ στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ). (Πηγή: ΓΕΑ)

Ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης υποδέχθηκε τον Διοικητή της ΑΔΙΣΠΟ, Υποπτέραρχο (Ι) Θεόδωρο Μπόμπο και τους σπουδαστές της 10ης Εκπαιδευτικής Σειράς.

Φωτογραφία απο την επίσκεψη της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ). (Πηγή ΓΕΑ)

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για την αποστολή και τους τομείς δραστηριοτήτων του ΑΤΑ, ενώ είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ) και τις Μοίρες Αεροσκαφών της 110 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ).

Φωτογραφία απο την επίσκεψη της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ). (Πηγή: ΓΕΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: