Η αναβαθμισμένη έκδοση θα κωδικοποιηθεί ως Il-38N, στη φωτογραφία αεροσκάφος Ilyushin Il-38 του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού. (Πηγή: airliners)

Το πρώτο αεροσκάφος του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού Il-38 παραδόθηκε στο Σχεδιαστικό Γραφείο Μισισεφ, δημοσιεύει η εφημερίδα Βουένο-Προμνασλίνι.

Ο εκσυγχρονισμός του αεροσκάφους ναυτικής συνεργασίας (ΑΦΝΣ) θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το έργο τεκμηρίωσης σχεδιασμού που εκπονήθηκε απο την εταιρεία Ιλιούσην. Οι εργασίες θα έχουν διάρκεια περίπου ενός έτους. Η αντίστοιχή σύμβαση έχει υπογραφεί απ’ την εταιρεία Ιλιούσην και το Σχεδιαστικό Γραφείο Μισισεφ. Σύμφωνα με τη σύμβαση οι εταιρείες θα εκσυγχρονίσουν τα αεροσκάφη Il-38 στη βάση της ισοτιμίας.

Όπως δημοσίευσαν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο ταυτόχρονος εκσυγχρονισμός απο τις δύο εταιρείες θα επιταχύνει τις εργασίες. Κάθε εταιρεία έχει τη δυνατότητα εκσυχρονισμού των ελικοστροβιλοκινητήρων του Il-38. Οι δοκιμαστικές πτήσεις των εκσυγχρονισμένων Il-38 θα πραγματοποιηθούν απο την εταιρεία Ιλιούσην.

Ο εκσυγχρονισμός του ΑΦΝΣ Il-38 πραγματοποιείται στα πλαίσια του Εξοπλιστικού Προγράμματος της περιόδου μέχρι το 2020. Μεταξύ των άλλων συστημάτων, το αεροσκάφος θα εξοπλιστεί με προηγμένα συστήματα πλοήγησης και συστήματα σκόπευσης οπλικών συστημάτων. Το Il-38 είναι εξοπλισμένο με σύστημα πλοήγησης «Νοβέλα» και σύστημα σκόπευσης οπλικών συστημάτων.

Η αναβαθμισμένη έκδοση θα κωδικοποιηθεί ως Il-38N

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=94ecwrFhjM0]

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: