Φωτογραφία από την τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή της 111 ΠΜ. (Πηγή: ΓΕΑ)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013, πραγματοποιήθηκε στην 111 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ), παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση, η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή της 111 ΠΜ, από τον Ταξίαρχο (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά στον Σμήναρχο (Ι) Γεώργιο Φασούλα.

Ο παραδίδων Διοικητή της 111 ΠΜ Ταξίαρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς. (Πηγή: ΓΕΑ)

Στην τελετή παρέστησαν εκπρόσωποι τοπικών πολιτικών και θρησκευτικών αρχών, διατελέσαντες Διοικητές της 111 ΠΜ, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και Απόστρατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ προηγήθηκε κατάθεση στεφάνου από τον αποχωρούντα Διοικητή στο Μνημείο Πεσόντων της Μονάδος.

Ο παραλαμβάνων Διοικητής της 111 ΠΜ Σμήναρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας. (Πηγή: ΓΕΑ)

Αριστερά ο παραλαμβάνων Σμήναρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας και δεξιά ο παραδίδων Διοικητής της 111 ΠΜ Ταξίαρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς. (Πηγή:ΓΕΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: