Αμερικάνοι πεζοναύτες του τακτικού συγκροτήματος G ασκούνται στην έρημο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. (Πηγή: US Marines)

Η εταιρεία Τζένεραλ Νταϊνάμικς Λάντ Σίστεμς (GDLS) έχει υπογράψει σύμβαση με την Υπηρεσία Αμυντικής Υποστήριξης (DLA) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) για την παροχή ανταλλακτικών υποστήριξης του άρματος μάχης M1 Abrams. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας την 11η Απριλίου, η σύμβαση που θα είναι επ ‘ αορίστου παράδοσης και απεριόριστης ποσότητας (IDIQ) ανταλλακτικών θα έχει διάρκεια τριών ετών και η αξίας της υπολογίζεται περίπου στα 9,5 εκατομμύρια δολάρια.

Με τη σύμβαση η εταιρεία GDLS θα παρέχει στη DLA ανταλλακτικά για το πακέτο ενίσχυσης (SEP) έκδοσης 1 και 2 του άρματος M1A2 μέχρι τον Απρίλιο του 2016.

Τα άρματα SEP1 και 2 διαθέτουν εξελιγμένα συστήματα ελέγχου και διοίκησης, θερμικά σκοπευτικά δεύτερης γενιάς, βελτιωμένη θωράκιση και πολλές άλλες δυνατότητες για την πλήρη ψηφιοποιημένη πλατφόρμα.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: