Την 31 Αυγούστου 2008 η FAP προμηθεύτηκε τα ατρακτίδια σκόπευσης και επιτήρησης AN/AAQ-28(V) LITENING της Northrop Grumman.(Πηγή: defenseindustrydaily)

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Πορτογαλία την 16η Απριλίου Ρουμάνος υπουργός άμυνας Μίρτσα Ντούσα συμφώνησε με τον Πορτογάλο ομόλογο του Ζοζέ Πέντρο Αγκιά-Πράνκο να προχωρήσουν στη συνομιλίες για την εξαγορά των μαχητικών αεροσκαφών F-16AM/BM που είναι σε υπηρεσία με την πορτογαλική Πολεμική Αεροπορία (FAP).

Οι διαπραγματεύσεις αναμένονται να ολοκληρωθούν μέχρι τον Ιούνιο, όπου και αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση για την πιθανή πώληση στα τέλη του Ιουνίου.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: