Η εταιρεία General Dynamics European Land Systems (GDELS) πραγματοποιεί δοκιμές σε διαφορετικές περιοχές της Βραζιλιάνικής επικράτειας στο πορθμευτικό σύστημα και την αμφίβια γέφυρα M3 της εταιρείας .

Γεφυροφόρο άρμα Leopard 1 BIBER του Γερμανικού Στρατού εκτελεί διέλευση ποταμού με τη βοήθεια αμφίβιων γεφυρών M3. (Πηγή: GDELS)

Το τετρακίνητο αμφίβιο σύστημα γέφυρας M3 της GDELS έχει αγοραστεί μέχρι στιγμής από διάφορες χώρες συμπεριλαμβανομένων της Γερμανίας, Σιγκαπούρης, Ταϊβάν και Ηνωμένου Βασιλείου.

Μία γέφυρα M3 του Γερμανικού Στρατού μετά από μία σειρά δοκιμών παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας LAAD 2013, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 9 και 12 Απριλίου στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία.[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6JQQB76zV8Y]

Το σύστημα παρέχει κατασκευή γέφυρας 100 μέτρων περίπου σε 10 λεπτά, μέγιστο ενιαίο φορτίο Military Load Classification – MLC 85 τόνων, 60% αναρριχητική ικανότητα, πλεύση σε νερό με βάθος μεγαλύτερο των 3,5 μέτρα και μέγιστη ταχύτητα σε δρόμο 80 χιλιόμετρων την ώρα.

Αμφίβια γέφυρα M3. (Πηγή: GDELS)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: