Βέλος, Κλιμακηδόν Αριστερά, Κλιμακηδόν Δεξιά και εναλλασσόμενα άλματα, είναι οι σχηματισμοί μάχης τους οποίους η 48η Επιλαρχία των Ενόπλων Δυνάμεων της Σιγκαπούρης έχει εκτελέσει με τα άρματα μάχης Leopard 2SG κατά τη διάρκεια της Επιθετικής Άσκησης Αρμάτων στη Γερμανία.

Άρμα μάχης Leopard 2SG. (Πηγή: Wikimedia)

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στις μεγάλες πεδιάδες του Νατοϊκού χώρου εκπαιδεύσεως στο Μπέργκεν της Γερμανίας, του οποίου τα πεδία βολής παρέχουν τρεις φορές μεγαλύτερη απόσταση βολής από τα αντίστοιχα της Σιγκαπούρης, η προοδευτική εκπαίδευση των αρματιστών θα περιλαμβάνει μία άσκηση επιπέδου ίλης με πραγματικά πυρά η οποία θα περιλαμβάνει 13 άρματα που θα ασκηθούν μαζί παρέχοντας υποστήριξης πυρός το ένα στο άλλο.

Η πέμπτη στη σειρά από τότε που ξεκίνησε το 2009, φέτος, η «Επιθετική Άσκηση Αρμάτων» διεξάγεται από 8 Απριλίου μέχρι την 21η Μαΐου.

Απο φέτος, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Σιγκαπούρης (SAF) θα έχουν τη δυνατότητα εκπαίδευσης στη Γερμανία δύο φορές το χρόνο στα πλαίσια μίας πρόσφατης συμφωνίας μεταξύ της Σιγκαπούρης και της Γερμανίας.

Για την 2η Ίλης της 48ης Επιλαρχίας των SAF, η ετήσια άσκηση είναι ένα σημαντικό ορόσημο που διασφαλίζει πως το προσωπικό της υπομονάδας είναι έτοιμο να εκτελέσει τα επιχειρησιακά του καθήκοντα, δήλωσε ο διοικητής της Επιλαρχίας Επίλαρχος Λιμ Χαν Γονγκ «Στη Σιγκαπούρη, το μέγιστο βεληνεκές πεδίου βολής είναι 800 μέτρα. Εδω (στη Γερμανία), μπορούμε να προσβάλουμε στόχους πάνω από 2500 μέτρα».

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: