Το τυφέκιο ACE της IWI. (Πηγή: defensereview)

Η εταιρεία Israel Weapon Industries (IWI) παρουσίασε το νέο βίντεο από τη σειρά τυφεκίων εφόδου ACE. To βίντεο στο YouTube δείχνει το τυφέκιο κατά τη διάρκεια των δοκιμών συμπεριλαμβανομένων κάποιων ακραίων καταστάσεων, οι οποίες είναι εντυπωσιακές.

Η σειρά τυφεκίων εφόδου ACE των 5,56 και 7,62 χιλιοστών διαμετρήματος βασίζεται στο μηχανισμό του τυφεκίου GALIL. Το ACE διατίθεται με τρεις κάνες διαφορετικού μήκους. Οι ενσωματωμένες ράγες Picatinny λειτουργούν ως πλατφόρμα για την τοποθέτηση ενός μεγάλου εύρους οπτικών συσκευών και άλλων εξαρτημάτων. Τα τυφέκια είναι αερόψυκτα και λειτουργούν με τη δύναμη των αερίων, η χρήση τους από δεξιόχειρες ή αριστερόχειρες χειριστές γίνεται χωρίς δυσκολία, έχουν εύκολη συντήρηση χωρίς την χρησιμοποίηση ειδικών εργαλείων και παρελκόμενων και διαθέτουν νυχτερινά σκοπευτικά και τηλεσκοπικό ή και πτυσσόμενο δίποδο.

Απολαύστε το βίντεο!

[youtube=http://youtu.be/gr7q7kDCTZ0]

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: