Αεροδρόμιο Ανδραβίδας. (Πηγή: iliatora)

Στο προσκήνιο επανέρχεται ακόμη μία φορά το ενδεχόμενο ανάπτυξης του αεροδρομίου Ανδραβίδας καθώς χθες 20 Μαΐου, εγκρίθηκε η εκπόνηση σχετικής μελέτης σκοπιμότητας, κόστους σχεδόν 16.000 ευρώ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι συμφέρουσα η εν λόγω επένδυση.

Υπενθυμίζεται ότι το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας είναι στρατιωτικό και οι όποιες επενδύσεις για την ανάπτυξή του θα το μετατρέψουν σε πολιτικό, ώστε να υποδέχεται και πολιτικές πτήσεις. Ωστόσο σε ακτίνα 25 χλμ. (σε ευθεία γραμμή) και 34 χλμ. οδικώς βρίσκεται το μεικτής χρήσης αεροδρόμιο του Αράξου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Η Καθημερινή, στο μεταξύ υπάρχει κοινοτική οδηγία που προβλέπει εκτίμηση κινδύνου του πιθανού ανταγωνισμού μεταξύ αεροδρομίων που έχουν χρηματοδοτηθεί από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: